SLO EN

Rosemary Hill's Speed Of Sound “Dan”

Rosemary Hill's Speed Of Sound
Rojen: 16.06.2016 Oče: Ch. Milas Live The Dream Mama: Ch. Arsiada Miss Daisy HD A/A (pri skoraj 3. letih) ED 0/0 (pri skoraj 3. letih) OCD 0/0 (pri skoraj 3. letih) DM N/N MDR1 -/- DMS aabbCC IPD N/N oči blag CRD popolno zobovje vzrejna ocena A Available at stud for appropriate bitches

Rosemary Hill's Speed Of Sound Rosemary Hill's Speed Of Sound

Od prvega trenutka, ko je prišel na svet, mi je ukradel srce, takoj sva se začutila in vedela sem, da se od njega ne bom mogla ločiti. Dan je zelo aktiven in impulziven fant, z zelo smešnim značajem. Njegovo rodovniško ime je “hitrost zvoka” in mu je pisano na kožo, saj je neverjetno hiter in seveda tudi glasen. Je hiperaktivček, ki obožuje delo, ima ogromno željo po sodelovanju in ugajanju. Je zelo čuteč pes, ki čuti moje razpoloženje in me pozna v dno duše. Ko sem žalostna, se stisne k meni in me skuša potolažiti, čeprav drugače ni pretirano crkljiv. Z Danom delava trikce, trenirava poslušnost in mantrailing. Je zelo nadarjen za delo z nosom, mantrailing je njegova strast, obožuje pa tudi iskanje skritih igrač na prostem. Dan ne dela za hrano, ampak dela, da bi me osrečil in se pri tem zelo trudi. Pri vsem kar dela, da 100% od sebe. Je pa tudi svojeglav, on da vse od sebe, če pa jaz s tem nisem zadovoljna je pa to moj problem, če to začuti, se užali in je konec sodelovanja za tisti dan.

Rosemary Hill's Speed Of Sound

Dan ima opravljen vzrejni pregled, 3. septembra 2021 pa je postal prvič tudi očka, in sicer čudovitemu leglu na hrvaškem pri Sandri Cerjak, psarna Darsanian. Hvala draga Sandra za zaupanje!

Rosemary Hill's Speed Of Sound
AM CHMilas Live The Dream AM CHAurealis Coldplay AM CHMilas Aurealis Latin Samba
AM CHTartanside Brocade
Milas Enchanted Music CHMilas Absolute Latin
CHMilas Latin Diva
SLO HR CHArsiada Miss Daisy Multi CHBrooklynson Alexander C.I.B, WW-2000, Multi. CHLakefield Love Is In The Air
GB CHJefsfire So Charming To Brooklynson
BIH CHArsiada Avantgarde C.I.B, HR CH, SLO CH, RSM CHSteadlyn The Proclaimer
Arsiada Jo Jocosely
Rosemary Hill's Speed Of Sound