SLO EN

Cilji naše vzreje

Arsiada Miss Daisy

Naš cilj je vzrejati dolgodlake škotske ovčarje v skladu s standardom, dobrega značaja, aktivne, zdrave, lepe pse. Naši psi živijo v hiši kot družinski člani, prav tako tudi mladički odraščajo v ljubečem družinskem okolju. Mladičke imamo zgolj občasno, saj so naše paritvene kombinacije zelo skrbno načrtovane in ker bi želeli imeti doma čim manjše število psov, tako da jim lahko zagotavljamo najboljšo možno oskrbo.

Naši psi so pregledani za kolčno displazijo (HD), komolčno displazijo (ED), imajo pregledane oči pri ECVO veterinarju ter imajo opravljene DNA teste za CEA/CH, rcd2-PRA, DM in MDR-1.

Viivi and the cat Puppies Puppies Puppies

Pri vseh naših leglih uporabljamo Puppy Culture program in to niso zgolj prazne besede, lepo vabljeni k ogledu našega YouTube kanala in videli boste razliko!

V vseh letih sobivanja s psi, sem si pridobila veliko izkušenj. Zavedam se, da je vsak mladiček edinstven in zato zahteva individualen pristop. Vsi moji psi obiskujejo pasjo šolo, hvaležna sem, saj imam možnost učiti se od najboljših. Na tem mestu bi se želela iz srca zahvaliti Veroniki Valentin (Pasja šola VIP), ki z menoj nesebično deli svoje znanje in bogate izkušnje.

Our aim Our aim

Svoje znanje nadgrajujem tudi preko seminarjev s tujimi vedenjskimi strokovnjaki kot so na primer John McGuigan (Glasgow Dog Trainer and Behaviour Consultant), udeležila sem se seminarja “Življenje in delo z reaktivnimi psi” (2018) in “Od hiperaktivnega do umirjenega psa” (2019) ter različnih spletnih izobraževanj s Tomom Mitchellom in Lauren Langman (Absolute Dogs).

Puppies Puppies Puppies Puppies

Mladički so oddani s FCI rodovnikom, s pogodbo, veterinarsko pregledni, mikročipirani, cepljeni, pregledane imajo oči pri oftalmologu, z bogatim paketkom za mladičke.

Puppies Puppies